Aktiviteter i december måned

Julefrokost tirsdag den 7. december

Foreningen afholder Julefrokost tirsdag den 7. december kl. 18.00 i Fælleshuset, Brarupvej 3a. Alle medlemmer er velkommen med ægtefælle / partner. Julefrokosten vil foregå som tidligere ved at alle par medbringer een ret til den fælles jule-buffet. Formanden koordinerer buffetten. Man medbringer selv de ønskede drikkevarer.

Vi håber, at I har tid og lyst til at deltage.

Tilmeldingsfrist på mail til Kai på: dorthekai@gmail.com senest torsdag den 2. december eller ved at kontakte Kai på mobil: 4057 2559.

Juleafslutning og Oxalsyredrypning i Skolebigården

Søndag den 19. december kl. 14.00 mødes vi i Skolebigården for at oxal-syredryppe bifamilierne. Der vil være mulighed for at få oxalsyre med hjem til egne bier.

Efter oxalsyredrypningen afslutter vi året med gløgg og æbleskiver.

Tilmelding til Kai på mail: dorthekai@gmail.com eller mobil: 4057 2559 med oplysning om, hvor mange der deltager og hvor mange bifamilier, man gerne vil have oxalsyre til.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 03:00

Hej,
Jeg har en stor grund, hvor der skal plantes frugt træer senere i år, og vil gerne høre om der er nogen der har interesse i at opsætte bistanden på grunden

...
06.09 | 12:03

Hej Kai,

Tak for dit svar, nye er foretrukket da det er til gave.

MVH

...
06.09 | 07:58

Hej Claus
Er det ubrugte bistader du søger, så er nærmeste forhandler Bihuset i Tappernøje. Har du brug for brugte bistader, så kan vi sikkert hjælpe. Kai

...
05.09 | 23:01

Hej er der nogle hernede som ved hvor man kan købe nye bistader på øerne ?

...
Du kan lide denne side